Rendőrségi

2014.05.22. 06:13

Lopás és súlyos testi sértés Szombathelyen

Szombathely - Kerékpárt tulajdonítottak el az áruház parkolójából. Egy szombathelyi vendéglátóegység előtt a szóváltás bántalmazásig fajult.

Az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa jelezte a rendőrségen, hogy egy lezárt állapotban lévő kerékpárt tulajdonítottak el az áruház parkolójából szerdán. A bejelentést követő fél órán belül a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves kőszegi férfit. P. Istvánnal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az egyik szombathelyi vendéglátóegység előtt szólalkozott össze egy nógrádsápi és egy váti lakos, majd a 34 éves férfi megütötte a váti férfit. Az ütés következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a bántalmazott súlyos sérüléseket szenvedett. U. Csabát a járőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!