Rendőrségi

2010.04.15. 09:06

Megverték az ügyvezetőt, leállítják a megaberuházást

Megverték annak a projektcégnek az ügyvezetőjét, amely uszodát és sportszállót épített volna Kozármislenyben; a történtek után a külföldi befektető azonnal leállította a beruházást - írta csütörtöki számában az Új Dunántúli Napló.

MTI

A cikk szerint április elsején megtámadták és megverték a Corallo Uno Kft. ügyvezetőjét, Hockné Benedek Évát. Az asszony a lapnak azt mondta: egy férfi kést nyomott a hátának az utcán, majd betuszkolta a cég irodájába, ahol bántalmazta. Az üzletasszony könnyebb sérüléseket szenvedett, csonthártyagyulladása lett, zúzódásai keletkeztek.     A támadó nem hagyott kétséget afelől, hogy a tervezett két és fél milliárdos beruházás miatt bántalmazta. A nőt már március elejétől fenyegették levelekben és telefonon.    

A befektető, aki egy német-holland kettős állampolgárságú tehetős üzletember, a történtek után azonnal leállította a kozármislenyi beruházást - olvasható a lapban.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!