Rendőrségi

2010.10.07. 14:40

Revans a suliban: a nagymama is beszállt az iskolai bunyóba

Diákok és rokonaik verekedtek egymással a kékcsei általános iskolában; komolyabban nem sérült meg senki.

MTI

A rendőrség eljárást indított négy felnőtt és két tanuló ellen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Az oktatási intézményben szerdán először két gyerek verekedett össze a szünetben, majd a következő órán az egyik verekedő fiú a barátjával rontott be a tanterembe és nekiestek a másiknak, akinek viszont a testvére sietett a segítségére - mondta Fülöp Gergely. 

A százados tájékoztatása szerint a tanárnő nem tudta szétválasztani a négy verekedő diákot, ezért az igazgatóért szaladt. Mire a két pedagógus visszaért a tanterembe, már ott volt két gyerek négy felnőtt rokona, köztük egy anya és egy nagymama is, akik együtt bántalmaztak két tanulót.  

A pedagógusok végül szétválasztották a nyolc verekedőt és értesítették a rendőrséget. Az ügyben csoportos garázdaság megalapozott gyanújával indult eljárás, négy felnőttet, valamint egy 15 éves és egy 17 éves tanulót hallgattak ki a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!