Répcelak

2014.09.18. 18:35

A nagyközönség előtt mutatkozott be Pálla Péter répcelaki polgármesterjelölt

Répcelak - Szép számmal gyűltek össze a répcelakiak a művelődési házban, ahol Pálla Péter polgármesterjelölt tartott közös fórumot Ágh Péterrel, a város országgyűlési képviselőjével és Gulyás Gergellyel, a Magyar Országgyűlés alelnökével.

Cseszkó Tamás

 

Az eseményen részt vett dr. Németh Kálmán, a város leköszönő polgármestere is. Pálla Péter köszöntőjében arról beszélt, miért is vállalta a megmérettetést. Mint mondta, Németh Kálmán városépítő munkája valóban nagyon sikeres volt, ezt szeretné folytatni, Répcelak sikeréért kíván dolgozni, ahogy azt tette az elmúlt években is képviselőként. Fontos feladatunk, hogy kihasználjuk a következő időszak lehetőségeit, hiszen tovább fejlődhet a városunk mondta a polgármesterjelölt.

Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője kiemelte, a kormánypárt is támogatja Pálla Péter jelöltségét, hiszen az ő szakértelme a garancia arra, hogy Répcelakon további fejlesztések indulhatnak el.

Gulyás Gergely alelnök kiemelte: fontos, hogy a mindenkori városvezetés szót értsen a kormány tagjaival. A rendezvény végén a kilencven éves Boros Béláné Irma néni kért szót, aki arra buzdította a megjelenteket, támogassák Pálla Pétert. Péter egy becsületes, tisztességes ember, jól fogja vezetni a városunkat mondta Irma néni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!