falunap

2021.08.12. 07:00

Gyerkőc Fesztiválra is várnak Sében – Felhőtlen szórakozást ígérnek a programok

Már csak egy nap, és elkezdődik a Gyerkőc Fesztivál és Falunap hosszú hétvégéje. Péntektől vasárnapig felhőtlen szórakozást ígérnek a programok.

VN

Pénteken 17 órakor indul a fa körhinta a templomkertben, 17.30-kor a Lufi együttes lép fel, őket 18.30-kor a Rózsabors Műhely követi a színpadon. Konti Zoltán képviselő 19.30-kor köszönti a séieket, 20 órakor Varga Péter „Cserga” show-ja következik. Szombaton és vasárnap a sportpályán folytatódnak a programok főzőversennyel, kézműves-foglalkozásokkal, bábszínházzal, slágerekkel. A gyerekeknek óriáscsúszdával, légvárral, trambulinnal, paintball-lövöldével, vízi dodzsemmel és buborékfocival kedveskednek a szervezők.

Szombaton 15 órától airsoftbemutató kezdődik. Délután fellép a Perenyei Férfikórus, a Szamóca Színház zenés mesejátékkal készül, 18 órakor Nagy Jonathannak, 21 órakor Baby Gabynak tapsolhatunk. Vasárnap délután kutyabemutató, WRC kisautó bemutató lesz, 21 órától az Ataru Taiko Ütőegyüttes lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!