Rendőri intézkedések

2021.10.30. 15:00

Hárman is ittasan vezettek Vas megyében

Egy biciklis és két gépkocsivezető ellen is eljárás indult.

Police.hu

A rendőrök 2021. október 28-án, egy anyagi káros közlekedési balesetet okozó, 36 éves sofőrt igazoltattak a 89-es számú főúton. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a gépkocsivezető szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították – írja a police.hu.

Egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő férfit igazoltattak a rendőrök 2021. október 28-án, Ostffyasszonyfa külterületén. Az intézkedés során a 29 éves gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították.

Mindkét férfival szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ittasan ült kerékpárra az a 33 éves helyi lakos, akit 2021. október 28-án, Szombathelyen igazoltattak a rendőrök egy közlekedési baleset helyszínén. A helyszíni intézkedés során a kerékpáros férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!