Szombathely

2022.01.27. 07:00

Költségvetésről, önkéntességről

A költségvetés módosításáról, a bérlakásprogram támogatásáról és ingatlanokkal kapcsolatos döntésekről is szó lesz a csütörtöki közgyűlésen.

VN

 Az idén először ülnek össze a szombathelyi közgyűlés tagjai a városháza nagytermében. A meghívó szerint 9 órától tíz napirendi pontot vitathatnak meg a képviselők. Ezek között szó lesz a polgármester illetményének jogszabályban előírt emeléséről: az előterjesztésből kiderül, Nemény András arra nem tart igényt. A kulturális ágazat vezetőinek illetménye ugyanakkor növekedhet, ha azt megszavazzák. 

 

Módosíthatják a 2021. évi költségvetésről szóló rendeletet, majd ingatlanokkal kapcsolatos ügyekben kell döntést hozniuk a képviselőknek. Így a Szova NZrt. két ipari területet értékesíthet, ha a közgyűlés támogatja a javaslatokat. Elfogadhatják a város önkéntes koncepcióját és stratégiáját, és megválaszthatják az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság tagjait is a mai ülésen. V

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!