Rövidhírek

2022.02.16. 07:00

Futsal MK: Sárvár–HVSE

A futsal magyar kupa nyolcaddöntőjében az NB II.-es Sárvár szerdán 20 órakor az NB I.-ben listavezető Haladást fogadja – megyei rangadóval folytatódik a tehát sorozat.

Tóth Gábor

Egy mérkőzés dönt a továbbjutásról. –Tavaly alakult a csapatunk, az első évünkben rögtön feljutottunk az NB II.-be, ahol most a felsőházi tagságért küzdünk, a magyar kupában pedig eljutottunk a harmadik fordulóig, nyugodtan mondhatjuk, hogy sikeres, történelmi időket élünk – vélekedett Halmos Máté, a Sárvár NB II.-es futsalcsapatának játékos-edzője, vezetője. 

 

– Annak pedig nagyon örülünk, hogy a kupában a Haladást kaptuk ellenfélnek – az ország legjobb csapata ellen vívhatunk megyei derbit. Az biztos, hogy a csapatunk motivált lesz, de természetesen ellenfelünk lép pályára esélyesként. Nem lehet egy lapon említeni a két csapatot, hiszen a Hali egy hét alatt többet edz, mint mi két-három hónap alatt. Remek, profi játékosokat vonultat fel, míg mi munka mellett, félamatőr státuszban készülünk a mérkőzésekre. Azonban nem feltartott kezekkel lépünk pályára, minden meccset meg szeretnénk nyerni – és ez a találkozó remek lehetőség lesz minden játékosom számára, hogy a legjobbak ellen bizonyítson. Nehezíti a helyzetünket, hogy mi hétfőn bajnokit vívtunk, és pénteken is pályára lépünk – mindkét meccs kulcsfontosságú, hogy kiharcoljuk a felsőházi tagságot. Szeretnénk egy jót focizni, megnehezíteni a Haladás dolgát és szórakoztatni a nézőket.

 

 – Remekül kezdtük a felsőházi rájátszást, a nagy rivális Veszprém vendégeként nyertünk 2-0-ra – mondta Calvo Rodriguez Juan Ramon, a HVSE mestere. – Jó formában, lendületben vagyunk. Most nem szabad kiengedni, teljes csapattal utazunk Sárvárra, komolyan vesszük a kupameccset. Elismerésre méltó az a munka, ami Sárváron zajlik, de szeretném, ha az osztálykülönbség az eredményben is megmutatkozna. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!