Programok

2022.08.11. 17:00

Falunapot és gyerkőcfesztivált rendeznek a hétvégén Sében

Háromnapos programsorral készültek a szervezők.

Óriáscsúszda, légvár, fa körhinta, trambulin, rodeóbika és dotto is várja a séieket. A sportpályán filmvetítéssel kezdődik pénteken a programsor. Szombaton a 9 órai faluébresztőt családi verseny és erős emberek versenye követi. 15 órakor óvodabemutatkozóra várják az érdeklődőket, majd egymást követik a zenés produkciók: 15.30-kor a Csillagvirág citerazenekar, 16 órakor a Toronyi asszonykórus, majd a Vasi Honvéd Bajtársi Egyesület kórusa, a Balett Kislányok és az Energy táncscsoport, a Pásztorházy György gitárosegyüttes szórakoztatja a közönséget.

 18.15-kor Nagy Róbert polgármester mond köszöntőt, 19.20-kor a Restart zenekar ad műsort, amelyet musicalválogatás követ Szűcs Enikő Flóra színésznő előadásában, majd Kozma Orsi 21.15-kor lép színpadra. Az este záróbuliján DJ Széllinger szolgáltatja a zenét. Vasárnap 15.30 és 16.30 között interaktív gyerekműsorral várják a legkisebbeket, amelyet kutyás, lovas és WRC-kisautóbemutató követ. 20 órakor Sipos F. Tamás koncertjén mulathatnak a séiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!