Sárvár

2013.08.13. 22:00

Egy jól sikerült falunap

Sárvár-Rábasömjén - Falunapot tartottak a rábasömjéni városrészben múlt szombaton. A szervezőknek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat.

Nagy Ildikó

A gyerekek számára kézműves foglalkozásokat, aszfaltrajzversenyt szerveztek, és a kicsik népi játékokban is részt vehettek. Népszerű program volt az arcfestés és a csillámtetkó készítés is. Megválasztották a falu amazonját, és faluolimpián is összemérhették erejüket a helybeliek. Egy helyi vállalkozó jóvoltából ingyen fagylalt járt, az anyukák és az apukák pedig palacsintát sütöttek. A felnőtteket a sárvári Senior néptáncegyüttes és a vinári Lila Akácok kórus szórakoztatta, egy kiállítás erejéig a helyi foltvarró szakkör tagjai is bemutatkoztak. A gulyás mellé a helyi asszonyok köményes kiflit, pogácsát sütöttek. A gyerekek és a felnőttek számára külön tombolasorsolást tartottak, a bálban pedig egy helyi DJ szolgáltatta a talpalávalót, mindenki megelégedésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!