Sárvár

2014.01.28. 15:10

Civilek jótékonykodtak

Sárvár - Második alkalommal báloztak együtt a város civil szervezetei. Ezúttal is a városi mentőállomás javára jótékonykodtak.

Nagy Ildikó

Második alkalommal báloztak együtt a város civil szervezetei, és a szervezők – akárcsak tavaly –, az idén is jótékony célra ajánlották fel a bál bevételét.

A múlt hétvégi mulatságot is a Sárvári Környezetvédő és Természetbarát Egyesület, a Sárvár és Vidéke Méhészegyesület, valamint a Stop & Go Táncklub szervezte. A jótékonysági rendezvénynek a Nádasdy vendéglő adott helyet.

Máhr Tivadar alpolgármester (jobbról a második) is koccintott a jótékonysági bál szervezőivel. Jobbján Bokorné Csonka Judit. Fotó: Makrai Tamás

Mint azt Bokorné Csonka Judittól, a Sárvári Környezetvédő és Természetbarát Egyesület elnökétől megtudtuk, az idén is úgy döntöttek, hogy a sárvári mentőállomásnak ajánlják fel a jótékonysági rendezvény bevételét. Hogy céljaikkal milyen sokan egyetértettek, egyebek mellett az is jelzi, hogy az idén a tavalyinál több pénzt, összesen 120 ezer forintot tudtak átnyújtani a mentőállomás képviselőinek, akik ezúttal is köszönettel fogadták az adományt.

Ami pedig a Sárvári Környezetvédő és Természetbarát Egyesület tavalyi évét illeti, Bokorné Csonka Judit elégedett, ami érthető is, hiszen az év sárvári csapatának választott egyesület munkáját egyre többen elismerik, és ezt az is jelzi, hogy egyre többen csatlakoznak hozzájuk. A jelenleg 27 aktív tagot számláló egyesület az idén is folytatja a megkezdett munkát: a békamentés és a madárvédelem mellett újabb kerékpártúrákat is szerveznek majd, és továbbra is nagy hansúlyt fektetnek a lakosság, köztük a gyerekek tájékoztatására. Céljaik között szerepel az egyesület honlapjának megújítása és folyamatos frissítéseis.

Címkék#sárvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!