2017.01.23. 11:26

Ünnepelt a séi Aranykör Klub

Hagyományosan az év elején tartja az Aranykör Klub a tagok közös születésnapi és névnapi ünnepségét a séi Faluházban.

A klub idén kezdte el működésének 27. évét. Ezzel a legrégebben létező civil szervezet Sé község életében. Szépen terített asztalok, finom ételek, sütemények várták a vendégeket. Fekete Józsefné elnök köszöntötte a megjelenteket. Margit néni a klub 1990-es megalakulása óta vezetője a szervezetnek, ő a rangidős, de a tőle megszokott alapossággal, figyelemmel irányítja a klubot.

Az eltelt évek hosszú sora alatt számtalan programon bizonyították a falu iránti elkötelezettségüket. Minden évben szerveznek kirándulást, melyen a klubtagokon kívül sokan mások is részt vesznek. Rendszeres segítői a falunapi ünnepségeknek, a közös vacsora lebonyolításában vállalnak segítő szerepet.

A klub tevékenységét egy csokor virág kíséretében Sörös István polgármester köszönte meg. Beszédében Széchenyi István egy gondolatát emelte ki: „A kisded makkból idővel termő tölgyfa lesz.” Megemlékezett a kezdetekről, valamint a klub hagyományteremtő és hagyományápoló szerepéről.

Fekete Józsefné Margit néni és Wiktoráné Németh Klára korábbi séi címzetes főjegyző

A klub tagjait köszöntötte továbbá Wiktoráné Németh Klára címzetes főjegyző, Sé község korábbi jegyzője is, aki az eltelt emberöltőnyi időben közelről ismerte és segítette a csoport működését.

Az ünnepi vacsora után a Séi Közös Önkormányzati Hivatal ajándékát, a születés- és névnapi tortát kóstolhatták meg a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!