Söpte

2015.02.16. 10:22

Robotok és hercegnők Söptén

Volt, aki a Csillagok háborúja Darth Vader jelmezét öltötte magára, de olyan is akadt, aki inkább Csingilingnek öltözött. A söptei farsangon jártunk.

Munkatársunktól

Nagy volt a zsibongás a söptei általános iskola tornatermében. Nagy Róbert polgármester és csapata ugyanis úgy döntött, feldobja a farsangi vigasságokat, komoly és tartalmas programokkal kedveskedtek a gyermekeknek. A rendezvényen részt vett Ágh Péter, Söpte országgyűlési képviselője, valamint Gagyi Levente megyei képviselő is. Sokan támogatták a rendezvényt, az egyik helyi vállalkozó, Kálmán Ferenc például 90 liter üdítőt ajánlott fel. Szép számmal jelentek meg gyerekek, akik szinte kivétel nélkül beöltöztek, volt, aki házilag készített jelmezben mutatta meg magát, még olyanok is akadtak, akik az internetről rendeltek.

Természetesen a színes műsor sem maradhatott el Szombath Gergő és csapata táncbemutatóval lepte meg a közönséget, míg Nagy Jonathan bűvész varázslatos produkciójával kápráztatta el a gyerekeket. Az interaktív műsor során láthattuk, hogyan tűnik el a víz egy régi Vas Népe lapjai között, és az is megtörtént, hogy a kólásüveg zsebkendővé változott. A rendezvényen egy külön erre az alkalomra alapított formáció is fellépett, Cseszkó Tamás és Erős Kata interaktív műsorában volt zene, tánc, de még fánkevő verseny is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!