Söpte

2016.08.08. 18:42

Harmincmilliós ajándék Söptének

Sokan voltak a söptei falunapon, ahol légvár, vízifoci, gyermekprogramok és persze koncertek várták a látogatókat.

Cseszkó Tamás

Nem is olyan régen időközi választásokat tartottak Söptén. Akkor a nagy arányban újraválasztott polgármester, Nagy Róbert azzal a jelmondattal kampányolt, hogy „Közösséget építünk, Söptét építjük!” - Öröm számomra, hogy a közösségépítés nemcsak szlogen szintjén valósul meg a faluban, ezt bizonyítja az újraélesztett falunapi programsorozat is - mondta el a polgármester, köszönetet mondva mindazoknak, akik támogatták a rendezvényt.

Csizmazia Varga Katalin, Rostáné Fazekas Erzsébet képviselők, Nagy Róbert polgármester, Ágh Péter országgyűlési képviselő és Cseresznyák Miklós alpogármester a falunapon
Fotó: Cseszkó Tamás

A megnyitón részt vett Ágh Péter országgyűlési képviselő is, aki jó hírrel érkezett. - Polgármester úrral annak érdekében fogtunk össze, hogy tovább tudjon fejlődni a település. Örömmel jelenthetem, hogy a napokban született döntés arról, hogy a falu 30 millió forint támogatásban részesül. Az elvégzett munkánk tehát meghozta gyümölcsét, Söpte ismét léphet egyet előre - mondta. Azt már Nagy Róbert árulta el, hogy a kapott támogatást az önkormányzati hivatal felújítására fordítják majd. - Így lesz teljes a kép, hiszen az orvosi rendelő és az óvoda felújítása mellett a hivatal épülete is elkészülhet - mondta a polgármester, hozzátéve, hogy még sok feladatot kell annak érdekében elvégezni, hogy továbbra is gyarapodjon a település.

A falunap színes programokat kínált a résztvevőknek, a Szó és Kép Színpad műsorát a Sárvári Néptánckör bemutatója követte, majd a Matyi és a Hegedűs koncertjére tapsolhattak a vendégek, akik szép számmal érkeztek a környező településekről is. Óriási kondérokban készült a jóféle pörkölt, mindenkit vendégül láttak, miközben tombolasorsolás színesítette a programot, ahol egyebek között Vas Népe-előfizetést is lehetett nyerni. A hivatalos programokat hajnalig tartó mulatozás követte Tom-Tommal, Éder Gáborral és Zsófival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!