Sport

2006.07.04. 02:28

Levezetésként győzelem

A Szombathelyi Röplabda Klub juniorcsapata a bajnokság kiegyenlítettebb játék után ezúttal 21-es győzelmet könyvelhettek el a vasiak. A torna első he ...

Mórocz Zsolt

A Szombathelyi Röplabda Klub juniorcsapata a bajnokság kiegyenlítettebb játék után ezúttal 21-es győzelmet könyvelhettek el a vasiak. A torna első helyéről a szlovák Komarno elleni meccs döntött. Az első játszmát elsősorban Somogyi Diána remek nyitásai révén (19-et szervált zsinórban) nyerték meg Mucsi Péter tanítványai. A második játszmában magukra találtak a sokk után a szlovákok, és egyenlítettek. A döntő szettben azonban megint a szombathelyiek voltak fölényben, így 21-re nyerték a meccset, illetve a Rába-kupát. Egy különdíj is került az SZRK-hoz; Héger Zsuzsannának ítélték a torna legjobb támadójátékosa címet. A csapat tagjai Sákovics Virág, Héger Zsuzsanna, Somogyi Diána, Király Barbara, Klonkay Gabriella, Koronczai Lilla, Tóth Diána, Tar Márta, Kecskés Andrea, Szűcs Melinda és Pintér Petra voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!