Sport

2009.04.09. 10:30

Tanakajd: öt meccs, négy gól

VN - A téli átigazolási szezonban tért vissza a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathely-csoportjában szereplő Tanakajd együtteséhezTamás László, aki öt tavaszi forduló után már négy gólnál tart.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tamás László a nyáron Tanakajdról szerződött a megyei I. osztályban szereplő Vasvár gárdájához. A 25 esztendős támadó azonban a sikertelen őszi szezon után rögtön visszaigazolt a megyei II-es csapathoz. A visszatérés remekül sikerült, hiszen öt forduló alatt máris négy gólt rúgott.
- Mindig is Tanakajdon fociztam, de szerettem volna magasabb osztályban is kipróbálni magam - tudtuk meg Tamás Lászlótól. - Azonban nem éreztem jól magam Vasváron, nem sikerült beilleszkednem, így a jó teljesítménnyel, az eredményes focival is adós maradtam. Szerencsére a vasvári vezetők a télen visszaengedtek Kajdra, ahol mindenki barátsággal várt vissza. Itt remek a légkör, régóta ismerem a társakat - nekem pedig fontos az, hogy barátokal focizzak együtt. Bár rúgtam eddig négy gól, azért még hullámzó a teljesítményem, remélem, hogy leszek még jobb is. A csapat egyénként masszív, összeszokott kis gárda. Reményeim szerint a dobogón zárjuk az idényt - a bronzéremmel vélhetően mindenki elégedett lenne Tanakajdon 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!