Sport

2009.05.05. 02:25

Korosztályos fedettpályás teniszverseny Juhász Ilse emlékére

Kőszeg - A napokban ért véget a Kőszegi SE által rendezett fedettpályás, korcsoportos városi teniszbajnokság, a Juhász Ilse-emlékverseny. Érdekesség: orvosok is teniszeztek a napokban Kőszegen.

Tóth Gábor

Közel 50 ifjú teniszező vett részt a hagyományos, fedettpályás városi bajnokságon, a Juhász Ilse-emlékversenyen. A szervezők 10 és 12 éves fiúknak, valamint lányoknak hirdettek versenyt. Három napig pattogott a teniszlabda Kőszegen.

Eredmények, F10: 1. Vörös Máté (Kőszegi SE) a döntőben 4:0, 4:0, 2. Szabó Donát (Delfin SE), 3. Pausz Ádám (Kőszeg). F12: 1. Vadász Pál (Haladás VSE) a döntőben 4:0, 4:0, 2. Vörös Máté (Kőszeg), 3. Petőházi Marcell (Kőszeg). L10: 1. Pankotay Dorka (HVSE) a döntőben 6:3, 2. Sermann Dóra (HVSE), 3. Németh Rebeka (Delfin). L12: 1. Kiss Dorottya (HVSE) a döntőben 6:5, 2. Pankotay Dorottya (HVSE), 3. Ekler Luca (Delfin).

Érdekesség, hogy a Juhász Ilse-emlékverseny árnyékában a szombathelyi Markusovszky kórház és a pécsi Orvostudományi Egyetem orvosai is teniszütőt fogtak a kezükbe: a kőszegi fedett csarnokban játszották le a két intézmény hagyományos pároscsatáját. A párosok küzdelmét végül a pécsiek nyerték 7:6 arányban. A vasi orvosok ősszel Pécsett vághatnak vissza a vereségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!