Sport

2009.06.05. 02:29

A lukácsházi fogathajtó Molnár Zsolt is harcban van a vb indulásért

Vecsés - Utolsó válogató versenyüket tartják a fogathajtók az augusztus 18-23. között Kecskeméten rendezendő világbajnoki kvalifikációért.

Gergácz Zoltán

- Hétfő óta szoktatom a fogatom a körülményekhez - mondta Molnár Zsolt. - Legutóbb, a hazai környezetben elért második helyemmel még maradt esélyem a vb-részvételre, de ahhoz, hogy ez valóra váljon, nem csak jól kell szerepelnem, egy adag szerencsére is szükség van. A csütörtöki díjhajtásban éreztem, hogy jól megyek, de kisebb hibákat vétettem. A bírák a négyszögben elsősorban a fogatom lendületét kifogásolták, így 66 hibapontot kaptam. (Nem véletlen, hogy kőkeményen pontoztak, a vb-részvétel a tét.) Lázár Vilmos a 42 hibapontjával kiemelkedett a mezőnyből, az átlag 60-70 pont közötti volt. Ha ezt veszem figyelembe, valamint azt, hogy a maratonhajtás az egyik erősségem, s a lovaim is jó formában vannak, akkor még semmi nincs lefutva. Ahhoz, hogy egyáltalán számításba vegyenek, az első hatban kell végeznem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!