Sport

2009.06.22. 02:26

Rumi speciális atléták érmei

Székesfehérvár - Remekül szerepeltek a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézmény versenyzői a Magyar Speciális Olimpia Szövetség által rendezett regionális atlétikai versenyen.

Tóth Gábor

A fogyatékkal élő atléták regionális erőpróbájának Székesfehérváron a Sóstói stadion adott otthont - kiváló feltételek várták a sportolókat. A rumi intézmény diákjai remekül szerepeltek. Pajor Szabolcs 100 méteres síkfutásban bizonyult a legjobbnak, távolugrásban második lett. Farkas Tamás súlylökésben állhatott a dobogó legmagasabb fokára, 100 m futásban harmadikként zárt. Gombás András kislabdahajításban szerzett ezüstérmet. Bárány Dorothy 50 méteren futotta a második legjobb időt. Huszár Ernő a népes súlylökőmezőnyben lett bronzérmes. Bedics Sándor pedig távolugrásban végzett a harmadik helyen. A rumi diákokat Kiss Tibor és Sipos Kálmán gyógypedagógusok készítették fel a versenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!