Sport

2009.07.03. 02:28

Hárman vasi is az élen a sakk ob-n

Balatonlelle - Jó napjuk volt tegnap az élmezőnyben álló vasi versenyzőknek a sakk ob-n: Gombos, Szakasics és Varga is nyert.

Gergácz Zoltán

Sikeresen indították tegnap a második félidőt , azaz a 6. fordulót az élmezőnyben álló vasi versenyzők a korosztályos országos egyéni sakkbajnokságon. Az U10-es korosztályban a második helyen álló Szakasics Emese ismét nyert, ezzel öt ponttal vezeti a mezőnyt. A fiúknál Czupor (4,5) és Ugróczky (3,5) nyert, Szukics viszont a három nyert parti után zsinórban harmadszor vesztett. Az U12-eseknél a vasi lányok a főszereplők. Gombos Bettina és Varga Melinda is nyert, így egyaránt 5 ponttal rendelkeznek, és holtversenyben az élen állnak. A fiúk közül Kiss Bálint a legeredményesebb (3,5 pont). Az U14-eseknél a forduló egyetlen vasi győzelmét arató Smidéliusz Márk áll a legelőkelőbb helyen: 4,5 pontjával az 5. Az U18-asok továbbra is gyengén muzsikálnak: Baják (2,5) és Pál (2,5) egyaránt remizett, Hittér (0,5) szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!