Sport

2009.09.05. 02:28

Mester bronza az ob-n

Fadd-dombori (gz) - Mester Dóra révén egy bronzérem jutott a vasi triatlonosoknak a sportág évzáró versenyén, ami egyben országos bajnokság is volt.

Gergácz Zoltán

Részvételi csúcsot hozott az országos triatlon bajnokság, amelyen 1500 felett volt az indulók száma. A kétnapos versenyen megyénket népes csapat képviselte. Az utánpótlás korosztály versenyében a lányoknál Mester Dóra végig jól versenyzett. Legerősebb számában, a volt evezőspályán megrendezett úszásban 9.-ként jött ki a vízből, kerékpáron második, futásban az 5. legjobb időt érte el, ez összetettben a dobogó harmadik fokára volt elég. Cserjési Zoé úszásban gyengén teljesített, kerékpározásban és futásban már jobban ment neki, de ez is csak a 14. helyet jelentette számára. A fiúknál Lorencz Péternek az úszás és a kerékpározás a gyengébb versenyszámai közé tartozik, ezúttal jó napot fogott ki. Futásban hozta magát, s a 12. hely számára országos aranyjelvényes minősítést ért. Kocsi Tamás a középmezőnyben végzett, míg a levezető - befejezi az aktív versenyzést - Krammer Vilmos a mezőny harmadik harmadában ért célba.

A másnapi váltóversenyen közel száz trió- négy vasi is - szerencsét próbált. A családi váltóban Mesterék - Mester Dóra, Mesterné dr. Temesi Zsuzsa, Mester Tamás - az 5., férfi váltóban a Lorencz Péter, Krammer Vilmos, Kocsi Tamás alkotta hármas a 6., vegyesváltóban a Mester Dóra, Cserjési Zoé, Lorencz Péter alkotta trió a 14. helyen végzett. Senioroknál a Mesterné dr. Temesi Zsuzsa, Kelemen Tibor, Mester Tamás alkotta csapat 4. helyezést ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!