Sport

2010.05.18. 07:24

Labdarúgó Soproni Liga: finisben a Debrecen-Videoton aranycsata

A bajnoki elsőségért nagy versenyben lévő Videotonhoz látogat a címvédő Debrecent szombaton legyőző Újpest a labdarúgó Soproni Liga hétközi, 29. fordulójának szerdai játéknapján. Ha a budapesti lila-fehérek nyernek a fehérvári együttes ellen, akkor a DVSC egy győzelemmel ismét bajnok lehet.

MTI

A skót Willie McStay-t váltott Mészöly Géza irányításával az újpestiek hét összecsapásukból egyet sem vesztettek el, s egy döntetlen mellett hatszor nyertek. Ennek köszönhetően már a harmadik helyért küzdenek a jelenleg bronzérmes pozícióban álló Győrrel, amely szerdán éppen Debrecenben vendégeskedik.

A Nyíregyháza hazai pályán, a stabil középcsapatnak számító Haladás ellen folytathatja menekülését a kiesést jelentő 15. helyről, míg a 14. Paks a Budapest Honvédot látja vendégül.
 
A forduló keddi nyitómérkőzésén Lipcsei Péter, a Ferencváros 38 éves középpályása megdöntheti a legendás Sárosi György rekordját, a korábbi válogatott futballistának ugyanis ez lehet a 647. élvonalbeli találkozója zöld-fehér mezben. 

Soproni Liga, 29. forduló:

kedd:
Ferenváros-Lombard Pápa 18 ó

szerda:
Vasas-ZTE FC 18 ó
Nyíregyháza Spartacus-Szombathelyi Haladás 18
Paksi FC-Budapest Honvéd 18
Videoton FC-Újpest FC 19
DVSC-TEVA - Győri ETO 20

csütörtök:

MTK Budapest-Kecskeméti TE-Ereco 18 ó
Kaposvári Rákóczi-Diósgyőri VTK 18

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!