Sport

2010.05.09. 20:03

Megyei III.osztály Nyugat: a Söpte nyerte a forduló rangadóját (frissítve)

A Söpte nyerte a rangadót a megyei III.osztályú bajnokság Nyugati-csoportjában miután 4:2-re legyőzte a Herényt. A Nemesbőd is otthon tartotta a két pontot, így folytatódik a versenyfutás a bajnoki címért.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Gencsapáti Cák 1:3 (0:1).  Gencsapáti, 40 néző, vezette: Busi.
Kiegyenlített, színvonalas mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat győzött. - Gólszerzők:  Palatin, illetve Dombi, Oláh, Bozsányi.  - Jók:  Dombi, Bozsányi, Bálint (mind Cák).

Vassurány-Kőszeghegyalja 7:1 (1:1). - Vassurány, 80 néző, vezette
: Kovács Zs.
 Kiegyenlített első félidőt követően Varga Tibor vezérletével felőrölte ellenfelét a hazai csapat. - Gólszerzők: Varga T. 4 (egyet 11-esből), Lakics 2, Rozgonyi, illetve Polgár.  - Jók: Nagy P., Varga T. (a mezőny legjobbja), Lakics (mind Vassurány).

Nemesbőd-Bozsok 2:0 (0:0). - Nemesbőd, 50 néző, vezette
: Hegedüs.
Egy félidőn át jól tartotta magát a nagyon sportszerű vendégcsapat, de egy bombagól és egy lecsúszott beadás megpecsételte a sorsát. - Gólszerzők: Szerdahelyi 2.  - Jók: Szerdahelyi, Varga N., Udvardi, Horváth R., illetve Gerencsér, Dévényi, Jakab, Karacs.

Perenye-Vát 2:2 (1:1). - Perenye, 60 néző, vezette
: Varga S.
Változatos, jó iramú mérkőzésen mindkét csapat három pontot érdemelt volna. Mindkét hálóőr klasszisteljesítményt nyújtott. - Gólszerzők:  Bokor 2, illetve Börzsönyi, Simon. - Jók: Horváth T., Németh G., Bejczi, illetve Simon, Börzsönyi, Vida, Márkus, Varga.

Acsád-Meszlen-Horvátzsidány 6:0 (4:0). - Acsád, 100 néző, vezette
: Gergácz J.
A hazai csapat folytatta remek tavaszi sorozatát, kiváló játékkal zsinórban hetedik győzelmét aratta. - Gólszerzők:  Szalai 2, Németh S., Kovács, Körmendi Boros.  -Jók: Barki, Boros, Németh S., Németh P., Kovács (mind Acsád-Meszlen). 

Vasasszonyfa-Vasszilvágy 6:1 (5:0). - Vasasszonyfa, 100 néző, vezette
: Török J.
 A hazaiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. Fordulás után is renegeteg helyzetet dolgoztak ki, de a Vasszilvágy kapusának, Varga Zoltánnak a vezérletével hősiesen küzdve megakadályozta a súlyosabb vereséget. - Gólszerzők: Szerdahelyi Z. 3, Desits J. 2, Spanyó (11-esből), illetve Kövesdi.  -  Jók:  Szerdahelyi Z., Desits Z., Desits J., Spanyó, illetve Varga Z., Barki.

SöpteArborétum-Herény 4:2 (2:1). - Söpte, 100 néző, vezette
: Süle.
Az igazi, színvonalas rangadón megérdemelt hazai győzelem született. - Gólszerzők:  Varga P., Ábrahám 2, Szakály P., illetve Első 2. - Jók: Ábrahám, Kovács E., Kovács I., Varga P., Pereszteghy, illetve Első, Tomor.

A 23. forduló programja. Május 16., vasárnap, 14.30
:  Bozsok-Perenye, Kőszeghegyalja-Gencsapáti, Horvátzsidány-Vasszilvágy. 17.00:  Arborétum-HerényVassurány, Cák-Vasasszonyfa, Acsád-Meszlen-Nemesbőd, Vát-Söpte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!