Sport

2010.05.21. 07:22

Soproni Liga: ikszelt a már kiesett Diósgyőr, az MTK otthonában nyert a Kecskemét

A Kecskemét 1-0-ra győzött az MTK otthonában a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának csütörtöki mérkőzésén. A már kiesett Diósgyőr 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában.

MTI

Soproni Liga, 29. forduló:
MTK Budapest - Kecskeméti TE-ERECO 0-1 (0-1)
Hidegkuti Stadion, 500 néző, v.: Miquel Alvaro Garcia (chilei)
gólszerző: Némedi (43.)
sárga lap: Memic (23.), Koncz (39.), Alempijevic (77.)
    
MTK:Szatmári Z. - Rodenbücher, Szekeres A., Balogh B., Hidvégi - Kulcsár, Zsidai (Könyves, 70.), Szatmári L., Pátkai (Nikházi, a szünetben), - Pál A., Lázok

Kecskemét:Holczer - Memic (Bertus, a szünetben), Némedi, Lambulic, Alempijevic - Bori, Cukic, Koncz, Litsingi - Montvai (Simon A., 54.), Csordás (Vörös, 65.)

Az első félidőben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, ezek közül egyet a vendégek értékesítettek. A fordulást követően sem állt vissza teljesen a vendég alakulat, több esélye is volt, hogy növelje előnyét, végül azonban elegendőnek bizonyult Némedi találata a győzelemhez.

Kaposvári Rákóczi-Diósgyőri VTK 2-2 (2-0)
Kaposvár, 1000 néző, V: Gaál Gyöngyi 
gólszerzők: Oláh (5.), Szepessy (43.), illetve Somorjai (57.), Lippai (83.) 
sárga lap: Junior (50.), illetve Bognár Zs. (21.)

Kaposvár:Milinte - Grúz (Pest K. 58.), Petrók, Zahorecz - Gujic, Maróti, Balázs, Kulcsár K. (Bőle 68.), Junior - Oláh, Szepessy (Horváth T. 73.)

DVTK: Rados - Vukadinovic, Bognár Zs., Supic, Sadjo (Dobos 76.) - Lippai, Huszák, Somorjai, Roszel (Bogyó 70.) - Menougong (Balajti a szünetben), Zsivóczky 

 A már kiesett Diósgyőr és a bennmaradt Kaposvár összecsapásán a hazaiak gyorsan vezetést szereztek. A folytatásban közepes iramú játékot láthatott a közönség, bátor somogyi lövésekkel fűszerezve. A szünet előtt két perccel Kulcsár ritkán látható gólpassza után Szepessy növelte a házigazda előnyét.
 

A második félidőben a kaposváriak a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták, a lelkes borsodiak viszont a védelmi megingásokat kihasználva egyenlíteni tudtak. A 73. percben saját nevelésű újoncot avatott a Kaposvár, Horváth Tamás személyében. A látottak alapján egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet. Ezt megelőzően mindkét együttes elveszítette legutóbbi hat bajnoki mérkőzését és ezen az estén sem ünnepelhetett egyikük sem győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!