Sport

2010.06.15. 13:30

Legalább hatszáz embert mozgatott meg a SZOVA

Körülbelül 3000 strandoló látogatott ki szombaton a Tófürdőre, ebből 600-an sportoltak is, az Intersport-SZOVA Juniálison.

Garai Antal 'Atom'

Szombaton a tikkasztó hőségben sokan csak a hűsítő vízre, vagy az árnyékra vágytak a Tófürdőn, viszont akadt legalább hatszáz ember, akik a tűző nap ellenére sportolni/mozogni vágytak, s részt vettek az Intersport-SZOVA Juniálison, sportnapon.

A Juniális egyben verseny is volt, több csapat nevezhetett, általános iskolástól a felnőtt kategóriáig. A középiskolai kategóriában egy barátokból álló vegyes csapat lett az első, ők nyerték az iskolai vándorkupát, valamint az ötnapos Balatoni nyaralást- ezen felül a Holdfényliget felajánlásával nyertek egy egynapos kalandtúrát is.

A második helyezett (szintén a középiskolások közt) a Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskola csapata, nyereményük: sportruházat és a Holdfényliget egynapos kalandtúrája. A harmadik helyezett szintén egy barátokból álló csapat lett, ők is sportfelszerelést valamint a Holdfényligeti kalandtúrát nyertek.

Az általános iskolások közül a Gotthard Jenő Általános Iskola csapata nyerte az iskolai vándorkupát, a Balatoni utat, valamint a kalandtúrát. A második helyezett is a Gotthard Jenő Általános Iskola csapata lett, sportfelszerelést és kalandtúrát nyertek. Harmadik helyezett lett a Neumann János Általános Iskola egyik csapata. Sportfelszerelést és kalandtúrát nyertek.

Az egyéni versenyzők között 110 db ajándékot sorsoltak ki, vacsorautalvány, sportfelszerelés, DVD lejátszó, MP3 lejátszó stb. Öt csapat indult a főzőversenyen: az első helyezett a Savaria Szimfonikus Zenekar csapata lett, második helyen végzett a Falco- SZOVA KC csapata, harmadik helyezést ért el a Westindex.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!