Sport

2010.06.06. 18:08

Megyei III. osztály: nyert a Söpte és a Herény, hengerelt a Vasasszonyfa

A Herény és a Söpte is győzött a megyei III. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjában, így az utolsó kör dönt a bajnoki cím sorsáról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Gencsapáti-Bozsok 3:2 (2:1). - Gencsapáti, 60 néző.
A második félidőben a hazai csapat jobban használta ki a helyzeteit. - Gólszerzők: Varga, Szemes G. 2, illetve Karacs, Halper.

Vasasszonyfa-Vát 9:1 (1:0). - Vasasszonyfa, 100 néző, vezette: Rumi.
Az első félidő közel egyenlő erők küzdelmét hozta, a vendégeknek is voltak helyzeteik. Szünet után sebességet váltott a Vasasszonyfa, gyors és kombinatív játékban megmutatkozó fölényét gólokra váltotta. - Gólszerzők: Varga P. 4, Desits Z. 2, Szerdahelyi Z. 2, Polgár Z., illetve Csizmazia A.

Vasszilvágy-Arborétum-Herény 2:4 (1:2). - Vasszilvágy, 50 néző, vezette: Pusztai.
A vendégcsapat lebecsülte ellenfelét, amely így szorossá tudta tenni a mérkőzést. - Gólszerzők:  Kövesdi R. 2, illetve Szalay., Első, Tomor B 2. - Jók: Varga Z., Kövesdi, Kiss, illetve Tomor.

Perenye-Horvátzsidány 2:2 (2:0). - Perenye, 50 néző, vezette: Janzsó.
A hazai csapat 2:0-s vezetése után azt hitte, vége a mérkőzésnek, de a lelkes vendégek máshogy gondolták. - Gólszerzők:  Molnár, Szentmiklósi, illetve Pintér, Kumánovich. - Jó: Németh (Perenye).

Cák-Kőszeghegyalja 3:5 (1:3). - Cák, 80 néző, vezette: Gaál G.
A remekül játszó Kőszeghegyalja megérdemelten győzött.  Gólszerzők: Bozsányi 2, Sütő, illetve Mészáros 3, Németh G., Mihácsi.

Söpte-Nemesbőd 2:0 (2:0). - Söpte, 100 néző, vezette:  Varga S.
Az első félidőben hatalmas elszántsággal játszó hazaiak kétgólos előnyt szereztek, amit a második félidőben kissé visszafogottabb játékkal is sikerült megőrizni. -  Gólszerzők: Udvardi, Varga Cs. - Jók: Udvardi, Varga Cs., Kovács E., Varga P., Varga T. (mind Söpte).

Vassurány-Acsád-Maszlen 4:5 (0:4). - Vassurány, 100 néző, vezette: Szabó.
Kihagyott hazai helyzetek és remek vendéggólok jellemezték az első félidőt. Fordulás után a hazaiak megpróbálták a lehetetlent, de a vendégelőny túl soknak bizonyult. A döntetlen reálisabb lett volna. - Gólszerzők:  Lakics 2, Varga, Rozgonyi, illetve Polgár 3, Körmendi, Kovács. - Jók:  Varga T., Lakics, Katona, illetve Polgár, Barki.

A 14. forduló programja. Június 13., vasárnap, 14.00:  Acsád-Meszlen-Gencsapáti, Perenye-Söpte, Nemesbőd-Vassurány, Arborétum-Cák, Vát-Vasszilvágy, Horvátzsidány-Kőszeghegyalja, Bozsok-Vasasszonyfa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!