Sport

2010.07.05. 14:30

Körmend: NB III.helyett megyei I. osztály

A következő szezonra a megyei I. osztályba adta le nevezését a tavalyi idényben az NB III. 11. helyén végzett Körmend FC-Boldizsár Trans együttese.

Pum András

Hiába végzett a biztos bentmaradást jelentő, 11. pozícióban a Körmend FC-Boldizsár Trans NB III-as labdarúgó-együttese, anyagi problémák miatt a következő szezonban csak a megyei I. osztályban áll rajthoz a piros-fekete alakulat.

- Tavaly, a megyei első osztály megnyerését követően kötelező volt ugyanazzal a lendülettel elindulni az NB III-ban, ám menet közben kiderült, az anyagi keret ehhez az osztályhoz már nem megfelelő - jelezte ifjabb Molnár Károly, a Körmend edzője. - Így - bár csont nélkül bentmaradtunk - a vezetőség az "addig nyújtózkodj ameddig a takaród ér" elv alapján a következő szezonban, főleg helyi kötődésű játékosokkal a megyei első osztályba nevezte a csapatot. Az ehhez szükséges papírokat ma, azaz hétfőn elpostáztuk a szövetségbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!