Sport

2010.08.18. 02:29

Magyar Miklós kihagyja a hétvégi rali-futamot

A rali országos bajnokság hatodik versenyén nem áll rajthoz az A6-os géposztályban már bajnok szombathelyi Magyar Miklós.

Vastag Nándor

A hétfutamos ob utolsó előtti versenyén, az aszfaltos Kazinbarcika-ralin az indulóknak 14 gyorsaságit és 537 kilométeres össztávot kell teljesíteniük. Az ünnepélyes rajtceremónia pénteken 19 órakor lesz Kazincbarcikán, majd utána a város környékén már indul is a száguldás, a pilótákra éjszakai szakaszok várnak.

Szombaton 9.30-tól folytatódik a verseny, majd várhatóan 18.40-től már a céldobogóra gurulnak fel az autók. A szombathelyi Magyar Miklós (Suzuki Swift Sport) az A-csoportban ugyan még küzd az összetettbeli harmadik helyezésért, ám az A6-os géposztályban már bajnok, így ezt a futamot kihagyja, legközelebb majd október 15-17-én a Mecsek-ralin áll rajthoz. Navigátora, Budai Annamária viszont ott lesz mezőnyben, az A7-ben induló Ollé Sándornak (Renault Clio) segít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!