Sport

2010.09.23. 15:13

Már kaphatóak a jegyek a Magyarország-San Marino EB-selejtezőre

Elkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, melyre október 8-án a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor.

MTI

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a belépők az ország összes IBUSZ-irodájában megvásárolhatók, illetve a www.ibusz.hu oldalon igényelhetők 1500, 3000 és 5000 forintos áron.

"Az MLSZ kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre" - olvasható az MLSZ honlapján.

A Moldova elleni meccsre érkező szurkolók szigorú átvizsgálása miatt rendkívül lassan zajlott a beléptetés a Szusza Ferenc Stadionban, így több száz drukker még az első játékrész derekán is a kerítésen kívül várta, hogy bejusson a létesítménybe, emiatt igen feszült volt a hangulat a bejáratnál.

Kaphatók a jegyek az október 12-én, Helsinkiben sorra kerülő Finnország-Magyarország selejtezőre is. Kétféleképpen lehet belépőhöz jutni: a budapesti IBUSZ Sport Irodában (Oktogon) azonnal átvehetők a jegyek, míg az ország más IBUSZ-irodáiban kifizetett belépőket postán kapják meg a vásárlók. A külföldön élő magyarok az [email protected] e-mail címen rendelhetnek belépőket, az iroda válaszlevélben küld értesítést a vásárlás további lépéseiről. A jegyek egységesen 13.000 forintba kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!