Sport

2010.09.05. 18:56

Megyei II. osztály, Sárvár: négyet rúgott a Gérce a Haladásnak, hibátlan a Kenyeri

4:1-re verte a Haladás VSE-t a Gérce a megyei II. osztályú bajnokság Sárvári-csoportjában, a tabellát a Kenyeri vezeti, miután mind a négy találkozóját megnyerte. Az eddig pont nélkül álló Ostffyasszonyfa ötöt rúgott a Jákfának, a Sitke a 93. percben mentette döntetlen a meccset Simaságon.

Vastag Nándor

Ostffyasszonyfa-Jákfa 5-0 (2-0). - Ostffyasszonyfa, 70 néző, vezette: Mórocz.
A 11-est is hibázó hazai csapat  melyben mindenki jól teljesített  könnyedén tartotta otthon a három pontot. - Gólszerző: Komáromi 3, Eőry D., Varga P. - Jók: Csontos (Jákfa). - Kiállítva: Papp B., illetve Fehér.

Uraiújfalu-Szeleste-Pósfa 3-0 (2-0). - Uraiújfalu, 100 néző, v.: ifj. Gergye.
A házigazda megérdemelten nyert a jó erőkből álló rivális ellen. - G.: Lónai, Kiss, Móricz. - Jók: Németh, Illés, Kiss, Varga, illetve Szőllősi. 

SimaságSitke Sárvári Security 3-3 (3-1). - Simaság, 50 néző, v.: Kedves.
A Simaság ismét a hosszabbítás utolsó percében kapott góllal vesztett két pontot. - G.: Farkas, Czingráber, Mórocz (öngól), illetve Skriba, Ádám, Döbröntei. - Jók: Eredics, Holló, illetve Mórocz, Ádám, Skriba. 

Gérce-Vásárosmiske-Haladás VSE U18 4-1 (3-0). - Gérce, 150 néző, v.: Zsirai.
A fegyelmezetten játszó és nagyobb rutinnal rendelkező Gérce magabiztos győzelmet aratott a lelkes fiatalok ellen. - G.: Sali G. 2, Szélesi, Hompok, illetve Baranyai. - Jók: Naszádos, Sali Z., Baksa, Sali G., Szélesi, illetve Őri, Baranyai, Fritz. 

Rábasömjén-Bozzai 1-3 (1-1). - Rábasömjén, 70 néző, v.: dr. Tar.
A Rábasömjén kihagyta a helyzeteit, így az egyenlő erők küzdelméből a Bozzai került ki győztesen. - G.: Bertha, illetve Süle, Márkus, Kolompár. - Jók: Boros, Horváth Gy., Halász, illetve Márkus. 

Csénye-Hegyhát SE Sótony 3-2 (0-0). - Csénye, 150 néző, v.: Sály.
A számtalan gólhelyzetet elhibázó házigazda megérdemelten szerezte meg a három pontot. - G.: Máhr 2, Pankaczi, illetve Szabó A., Bősze II. I. - Jók: Nedeczky, Máhr, Tóth Kornél, illetve Pados A., Szabó I., Bősze II. I. 

Kenyeri-Ölbő 2-0 (1-0). - Kenyeri, 110 néző, v.: Sándor.
Az első félidőben a nagy szél nehezítette a csapatok dolgát, míg a másodikban a hazaiak az ellenfél fölé nőttek, ami gólokban nem mutatkozott meg. - G.: Kósa, Kovács. - Jók: Szántó, Kósa (mindkettő Kenyeri). 

Mersevát-Bő 0-1 (0-0). - Mersevát, 100 néző, v.: Horváth Á.
A küzdelmes mérkőzésen a szerencsésebb együttes nyert. - G.: Baráth. - Jók: Horváth A., Kovács K., Marsai, illetve Baráth, Marton G., Balogh, Péntek. 

Az 5. forduló. Szeptember 12., 13.00: Haladás-Simaság. 17.00: Bozzai-Mersevát, Bő-Kenyeri, Ölbő-Csénye, Hegyhát-Uraiújfalu, Szeleste-Ostffyasszonyfa, Jákfa-Gérce, Sitke-Rábasömjén.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!