Sport

2010.09.19. 17:00

Megyei II. osztály, Szombathelyi-csoport: megverte a Söpte a Balogunyomot

Idegenben szenvedett vereséget a Balogunyom és a Lukácsháza a megyei II. osztály vasárnapi fordulójában. A Püspökmolnári Jákon nyert viharos körülmények között, míg Felsőcsatáron elmaradt a meccs a pálya használhatatlansága miatt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ják-Püspökmolnári 1-2 (0-1). - Ják, 250 néző, vezette: Kondor T.
A döntetlen reálisabb eredmény lett volna, a szerencsésebb csapat nyert. Továbbá 1-1-es állásnál a játékvezető egy szabályos góltól fosztotta meg a hazaiakat. A vendégek néhány perccel a lefújás előtt  szerezték meg a győzelmet jelentő második találatukat. - Gólszerzők: Iszak L., ill. Németh P., Hompasz M. - Jók: Svób, Németh D., Iszak L., ill. Hompasz, Nagy A., Németh P. 

Söpte-Balogunyom 2-0 (1-0). - Söpte, 200 néző, vezette: Süle.
A Söpte hatalamas szívvel és alázattal küzdött, megérdemelten szerezte meg szezonbeli első hazai győzelmét. A szépszámú szurkolósereg élvezetes meccset láthatott, mivel mindkét csapat felvállata a támadófutballt. A söptei kapus remek napot fogott ki, sokat tette a győzelemért. - Gólszerzők: Varga II. P., Kovács E. - Kiállítva: Schweitzer (Balogunyom). - Jók: Krepfl, Peresztegi, Simonics, Varga I. P., Varga II. P., Kovács E. (Söpte). 

Gyöngyöshermán-Szentkirály-Tanakajd 3-0 (2-0). - Szombathely, Gyöngyöshermán, 80 néző, vezette: Gergye.
A lakodalom okozta fáradtságot már maga mögött tudta a hazai csapat, így szervezetten, jól futballozott, és magabiztos győzelmet aratott. - Gólszerzők: Kopácsi S., Németh Sz., Tóth Zs.  

Elektromol-Spari-Gyöngyösfalu 2-1 (1-0). - Szombathely, Farkas Károly utca, 50 néző, vezette: Egyed.
Közepes színvonalú, ám izgalmas  mérkőzésen megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot a hazai csapat. - Gólszerzők: Kelemen, Kovács K., ill. Králler. - Jók: Farkas, Milkovics, Nyul, Kelemen, Diénes, Csapó, ill. Máté, Králler, Polgár.  

Pornóapáti-Lukácsháza 3-2 (2-1). - Pornóapáti, 100 néző, vezette: Újházi.
A végig jól küzdő hazai csapat megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a jó erőkből álló Lukácsháza ellen.  - Gólszerzők: Kopácsi 2, Mersich (öngól),  ill. Márton, Szentkuti P. 

Szentpéterfa-Kőszegfalva 2-0 (2-0). - Szentpéterfa, 150 néző, vezette: Vámos.
Jó játékkal, magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a sok helyzetet elpuskázó hazai csapat. - Gólszerzők: Kovács B., Wágner Sz. - Jók: Szimán, Tóth Sz., Wágner Sz., Stieber (Szentpéterfa). 

Sé-Honvéd-Vasszécseny 2-3 (0-0). - Sé, 100 néző, vezette: László.
A séi csapat az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést, ha csak helyzetei felét értékesíti. Fordulás után a vendégek szerencsés találatokkal jelentős előnyre tettek szert, a hazaiaknak már csak az eredmény kozmetikázására maradt idő  egyenlíteni nem tudtak. - Gólszerzők: Séfer S., Hende, ill. Kontics 2, Pungor T.   Kiállítva: Farkas P., ill. Vadász T. - Jók: Szerdahelyi, Séfer S., ill. Kontics, Kalmás, Pungor T.  
 

Felsőcsatár-Táplánszentkereszt mérkőzés a felázott, játékra alkalmatlan pálya miatt elmaradt.

Megyei II., Szombathelyi-csoport, a 7. forduló műsora, szeptember 26., vasárnap, 16.00: Püspökmolnári-Felsőcsatár, Balogunyom-Lukácsháza, Táplán SE-Szentpéterfa, Kőszegfalva-Gyöngyöshermán-Szentkirály, Tanakajd-Sé-Honvéd, Petőfi SE Vasszécseny-Elektromol-Spari, Gyöngyösfalu-Söpte, Pornóapáti-Ják.

Jákról Sipos Róbert, Söptéről Nárai Zoltán, Szombathelyről Takács Piroska és Vertetics sándor, Pornóapátiból Németh Zoltán, Szentpéterfáról Tóth Gábor, Séből Nagy Róbert tudósított.

 U21-es (tartalék) bajnokság:

Elhalasztott mérkőzés szeptember 15:
Táplán SE - Lukácsháza 1:2 (1:0)
Gól:
Raizinger P. 27.p. illetve Komálovics M. 82.p., Tar M. 78.p.

Ják - Püspökmolnári 10:1 (4:0)
Gól:
Sipos R. 37.p, Iszak N. 4 (3., 13., 70., 47.p.), Varga A. 42.p., Kóger T. 55.p., Máté Á. 2 (75.p., 85.p.), Varga G. 90.p. illetve Bakó G. 63.p.
Kiállítva: Sipos N. (Ják) 46.p - szövegért

Söpte - Balogunyom 1:0 (1:0)
Gól:
Komláti Zs. 38.p.

Sé-Honvéd - Vasszécseny 3:3 (2:1)
Gól:
Holdosi Gy. 4.p., Farkas R. 2(18., 90.p.), Prukner P. 6.p., Szabó A. 2 (50.77.p.)

Gyöngyöshermán - Tanakajd 3:2 (1:1)
Gól:
Benkő T. 83.p., Király B. 51.p., Zsiga D. 44.p. illetve Sági B. 17.p., Szemes K. 67.p.

Spari - Gyöngyösfalu 1:4 (1:2)
Gól:
Nagy L. 1.p. illetve Bankits R.37.p., Tar B. 2  (10., 70.p.), Németh Cs. 60.p.

Pornóapáti - Lukácsháza 2:2 (1:2)
Gól:
Perlaki 49.p., Al-Hersh Á. 38. illetve Bárdics 2.p., Rudolf 11.p.

Szentpéterfa - Kőszegfalva 0:0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!