Sport

2010.10.17. 16:25

Aczél Zoltán 2012-ig írt alá a Haladáshoz

2012. június 30-ig szóló megállapodást kötött vasárnap délután a Szombathelyi Haladás Aczél Zoltánnal. A szakember tehát másfél szezonon át irányítja majd a zöld-fehéreket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szombati telefonos egyeztetéseket követően vasárnap délután személyesen is tárgyalt egymással a Haladás ügyvezetője Deéry Attila és Aczél Zoltán. Nos, a megbeszélések sikerrel zárultak, Erwin Koeman volt segítője 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szombathelyi klubbal. Az hogy kik lesznek Aczél segítői, hétfőn derül ki. Az immáron ex-edzővel, Csertői Auréllal pedig folynak a tárgyalások kontraktusa felbontásáról.

- Csertői Aurél szerződésének felbontásáról Illés Béla és Kóbor László egyeztet a trénerrel, hiszen ők hozták vissza Szombathelyre - tudtuk meg Deéry Attilától. - A játékoskeretbe nem nyúlunk bele, mindenki tiszta lappal indul, bizonyíthatja az új edzőnek, hogy hasznos tagja a Haladásnak. Egyébként a teljes szakmai stáb, Németh Zoltán pályaedző és Ulbert Tibor kapusedző is távozik. Aczél legfontosabb feladata az lesz, hogy benntartsa a Haladást az NB I-ben. A télen megerősítheti a keretet, erre elegendő pénz áll majd a rendelkezésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!