Sport

2010.10.27. 14:36

E-mailben mondta le a Győri Dózsa a Viktória elleni kupameccset

Elmaradt a Viktória FC női labdarúgóinak szerda délutáni Magyar Kupa rajtja, mert a Győri Dózsa lemondta a mérkőzést

Vastag Nándor

- Szerda délelőtt érkezett egy e-mail Vígh Zsolttól, a Győri Dózsa női labdarúgószakágának képviselőjétől, hogy munkahelyi, iskolai és egyéb elfoglaltság miatt nincs elég játékosuk, így lemondják a meccset - mondta Barczi Csaba, a Viktória elnöke. - A levélben  melyet elküldtek Nahóczky Attilának is, aki az MLSZ-ben a női foci adminisztrációját végzi  nehezményezték, hogy a Viktória FC nem járult hozzá a halasztáshoz. Ebből annyi igaz, hogy a szombati bajnoki előtt és után kérték, játsszuk 2011 februárjában a meccset. Mi azonban etikálatlannak tartjuk, hogy az október 1. óta ismert időpontot három nappal a találkozó előtt akarják módosítani. Sajnáljuk a győriek döntését, és azt, hogy ránk akarják hárítani a felelősséget.

A játékvezető fél óra várakozás után lefújta a mérkőzést, közben a szombathelyiek edzettek. A meccset várhatóan 3-0-val a Viktória javára igazolják, de az is elképzelhető, hogy kizárják a kupából a Dózsát. A visszavágó november 10-ére van kiírva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!