Sport

2010.11.24. 15:55

Kenesei volt a legjobb, Oross a legrosszabb Haladás-játékos

A Nemzeti Sport őszi játékosrangsora alapján Kenesei Krisztián lett a legjobb Haladás-focista, míg Oross Márton kapta a sportnapilap szakíróitól a legrosszabb érdemjegyet.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Nemzeti Sport a 379 futballista közül azt a 189-et osztályozta, aki legalább a meccsek felén, azaz nyolc bajnokin játszott. A Szombathelyi Haladás 12 játékosa fért fel a listára, a sportnapilap osztályzata alapján - ami mint tudjuk, olykor kissé szubjektív is lehet - a vasi futballisták közül Kenesei Krisztián lett az őszi Hali-labdarúgója, Kenő az 57. helyen végzett. A zöld-fehérek közül a leggyengébb teljesítményt Oross Márton nyújtotta, a csatár csupán a sereghajtó, szolnoki Igor Pisanjukot előzte meg. Sok esetben egyébként holtverseny alakult ki, pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény számított.

A Haladás-játékosok helyezései: 57. Kenesei Krisztián, 61. Sipos Norbert, 65. Guzmics Richárd, 73. Simon Ádám, 88. Irhás Ignác, 103. Tóth Péter, 120. Korolovszky Gábor, 129. Schimmer Szabolcs, 152. Nagy Gábor, 155. Lengyel Dániel,173. Oross Márton.

Az élboly: 1. André Alves (Vidreoton), 2, Czvitkovics Péter (Debrecen), André Schembri (FTC), 4. Böde Dániel (Paks).

 

A kapusok között a 15 portásból Rózsa Dániel a 14. lett.
Az élboly: 1. Balajcza Szabolcs (Újpest), 2. Molnár Péter (Siófok), Csernyánszki Norbert (Paks).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!