Sport

2010.12.11. 05:29

Kézilabda: edzőtáborban a lány régióválogatott

A Csiszár László kézilabda utánpótlás régió lány válogatottja a hétvégén kétnapos összetartáson vesz részt az egyetemi sportcsarnokban.

Vastag Nándor

A Csiszár László régió - melybe Vas, Veszprém és Fejér megye tartozik bele - tehetséggondozó, egyben kiválasztó edzőzáborát november elején tartották. A felmérés után az 1996-ban és később született lányokból bő, 20 fős régió-válogatott alakult, ami a hétvégén még egy összetartáson vesz részt a szombathelyi egyetemi sportcsarnokban. Szombaton 10.30-tól és 12.30-tól másfélórás tréningek lesznek, majd a csapat vasárnap 10.30-as és 14.30-as kezdéssel egy osztrák tartományi válogatottal játszik felkészülési mérkőzést.

A kétnapos edzőtábor után a két vezető, a Szombathelyi SI-ben edzősködő Bölöni Roland, valamint a székesfehérvári Alcoa FKC-ban az utánpótlással dolgozó Csernus Krisztina kijelöli azt a 16 játékost, aki december végén Budapesten az utolsó kiválasztótornán szerepelhet. A bő keretben hét ifjú vasi kézilabdázó kapott helyet: a Szombathelyi Sportiskolát Bolfán Nikolett, Császár Zsófia, Szecsődi Vivien, Márkus Dalma és Tömő Alexandra, a Körmendi Dózsa MTE-t Doktor Doroti, a Sárvári Kinizsit Farkas Evelin képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!