Sport

2010.12.20. 10:12

Szilveszter-kupa 2010: kisorsolták az amatőrök csoportjait

Szombaton kisorsolták a december 27-én, hétfőn kezdődő Openhouse Szilveszter Kupán induló amatőr csapatok csoportbeosztását. Egy hely kiadó, ezért a szervezők kedd élután három óráig még egy csapat jelentkezését várják. A profik és amatőrök mezőnye sem teljes, még ide is várnak jelentkezőket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szervezők hat, egyenként ötös csoportba sorsolták az amatőr mezőny csapatait, jelenleg a D-csoportban csupán négy együttes szerepel, így ide egy gárda jelentkezését várják még. Amennyiben nem lesz további résztvevő, úgy a csoport négy alakulattal rajtol.


CSOPORTBEOSZTÁSOK

A-csoport: Fenyvesalja Cukrászda, Balogh Állvány, Végállomás, Király Sportpresszó, Szeráj Kebab.

B-csoport: Torony KSK, Royal FC, Aladdin Kebab, Haladás Szurkolói Kör, Rum és Vidéke

C-csoport: Country Club, Jóga FC, Dél-Amerika, Büki Gyógyfürdő, Egyetemi SE

D-csoport: Alvég Panzió, Kék Medve Söröző, Vép, Peszi FC.

E-csoport: Harangláb Söröző, Haladás, Kirakat FC, Rezgő Nyárfa, Pannon Novum.

F-csoport: Falco, Marco Polo, Nemesbőd, Rumos Cola, WFC.

A torna december 27-én 8.30-kor, a Rumos Cola-Marco Polo összecsapással kezdődik.
A mérkőzések játékideje 2x10 perc, a csoportokból az első két helyezett jut tovább, majd a 12 gárda egyenes kiesés rendszerben folytatja a küzdelmeket. Ezt követően az állva maradt hat együttest két hármas csoportba sorsolják. Jelenleg eddig van meg a lebonyolítás menete, az majd a későbbiekben derül ki, hogy a hat gárda milyen szisztémában mérkőzik a helyezésekért.

A prof és-öregfiúk mezőny sorsolását december 21-én, kedd délután öt órakor tartják. Miután a mezőny még itt sem teljes, így az ismert elérhetőségeken , december 21-én délután három óráig további csapatok jelentkezését is várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!