Sport

2011.03.11. 14:12

Labdarúgó NB III.: Kőszegen a ZTE II., Répcelakon a Csorna

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának 17. fordulójában a hat vasi csapat közül négy is hazai pályán játszik - minden meccset szombaton rendeznek.

Vastag Nándor

Répcelaki SE-Csornai SE (szombat, 14.30). - Elekes Zoltán: - Hazai pályán mindenképpen le kellene győznünk egyik közvetlen riválisunkat. Ám ehhez sokat kellene javulnia a támadójátékunknak. Tóth I. Zsolt operáció után lábadozik, Tóth II. Zsolt beteg, Takács és Lődör sérüléssel bajlódik. Összeállítás: Kutasi - Széles, Koncz, Balassa, Kiss - Németh G., Csordás, Balikó - Vágvölgyi, Szántó, Takács (Varga G.).


Celldömölki VSE-Mávépcell-Balatonfüredi FC (szombat, 14.30). - Csákvári Zsolt
: - A múlt heti egerszegi pontszerzésünk csak akkor ér valamit, ha most győzünk. A Füredet a télen alaposan megerősítették, jó csapat, a meccs háromesélyes, de szeretnénk itthon tartani a három pontot. Velencei, Ambrus, Kazári, Németh I. József és Baranyai sérült. Összeálítás: Tóth J. - Mayer, Györkös, Győrvári, Sebestyén - Szilágyi, Süle, Enyingi, Kalcsó - Kocsis, Csákvári.


Büki TK-Lipót-Pékség (szombat, 14.30).  - Takács Gábor
: - Szeretnénk kiköszörülni a múlt heti csorbát, meglepetésre készülünk. Ám nem lesz könnyű dolgunk, mert egy jó csapat a vendégünk. A héten több játékosom betegséggel, sérüléssel bajlódott, így vannak gondjaim. Összeállítás: Molnár P. - Németh P., Nyírő, Hegedűs (Varga), Pados - Schreiner, Kovács Zs., Földvárszki, Horváth G. - Molnár M., Szalai.


Kőszegi SK-ZTE II. (szombat, 14.30). - Neudl Gábor
: - A csoport egyik legerősebb együttesét fogadjuk, ráadásul tetézi a gondjaimat, hogy sérülés miatt Bozóki, Pffeiffer, Lindtner és Kovács, munkahelyi elfoglaltság miatt pedig Fehér biztosan kihagyja a meccset. Ugyanakkor hazai pályán mind játékban, mind eredményességben szeretnénk helytállni. Kezdőcsapatot nem tudok mondani.


További program, szombat, 14.30
: Várpalota BSK -Szombathelyi Haladás II., Hévíz- FC-Sárvár FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!