Sport

2011.04.14. 13:22

Haladás: Schimmer már edz, Oross kényszerpihenőn

A Haladás labdarúgócsapatának két sérültje közül Oros Márton visszatérése még odébb van, Schimmer Szabolcs azonban már kész a játékra.

Tóth Gábor

A Haladás NB I-es labdarúágócsapata a kiesés elkerüléséért küzd, ám Aczél Zoltán vezetőedző az elmúlt napokban, hetekben nem számíthatott két alapemberére, az egyaránt sérüléssel bajlódó Oross Mártonra, valamint Schimmer Szabolcsra.

-  Múlt szerdán atroszkópiás beavatkozással műtötték meg a térdemet - tudtuk meg a 30 esztendős támadótól, Oross Mártontól. - A Kecskemét elleni találkozón éreztem először a szúrást a térdemben, és minden jel - mozgatásos teszt, MR-vizsgálat - porcleválásra utalt. Ám amikor belenéztek a térdembe kiderült, hogy nem porc okozza a fájdalmat, hanem egy erős gyulladás, illetve a csonthártyámmal is gond van. Most kezelésekre járok, pihenek, injekciót kapok. A fájdalom még nem múlt el, de bizakodó vagyok, legkésőbb a jövő hét közepén már szeretnék ismét edzésbe állni.
 

- Ülőideg-gyulladásom van, ami miatt fáj a bal combom, de korábban vélhetően emiatt voltak problémáim a derekammal is - árulta el a Haladás 27 esztendős, saját nevelésű védője, Schimmer Szabolcs. - Az előző két hétben pihentem, kezeltettem a sérülésemet. A héten viszont már a kerettel edzettem. Még érzem a fájdalmat, de már elviselhető, a játékban nem zavar. Remélem, hogy a vasárnapi bajnokin már lehetőséget kapok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!