Sport

2011.05.25. 10:32

Simán verte a Haladás Crushers a fehérváriakat (25:6) - képgalériával

Az amerikaifoci-bajnokság II-es divíziójában szereplő szombathelyiek magabiztosan, 25:6-ra verték a Székesfehérvár Enthroners csapatát vasárnap a Városligeti pályán.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Haladás Crushers - Székesfehérvár Enthroners 25:6
Szombathely, Városligeti pálya, 150 néző. Divízió II-es amerikaifutball-mérkőzés.

Előbb Janzsó Csanád futásával, majd Őri Csaba extra pontjával 7:0-ás vezetésre tett szert a Crushers, majd Zax Norbert és Piskor Péter révén 13:0-ra módosult az állás.

A fehérváriak itt még egy touchdownnal szépíteni tudtak (13:6), az extra pontot azonban már nem sikerült megszerezniük. Zax Norbert sikeres elkapásának és legyűrhetetlenségének köszönhetően egy újabb TD-vel tovább növelte a Crushers előnyét (19:6).

A záró negyedben Számedli Richárd ért el touchdownt, mellyel egyben a végeredmény is megszületett, egy sima, inkább a kánikula miatt izzadós mérkőzésen 25:6 arányban győztek Cserjés Károly játékosai.

A Haladás Crushers legközelebb a Pécs Gringos/Kaposvár Golden Fox csapata ellen lép pályára június 11-én Kaposszerdahelyen.

 

A mérkőzésen készült képgalériáért katt a képekre, vagy ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!