Sport

2011.07.05. 02:27

Atlétika: Juhász megyei rekordot futott

Budapesten az Iharos pályán szombaton rendezték a Honvéd nemzetközi atlétikai versenyét, amelyen a Haladás VSE három futója is rajthoz állt.

Horváth Erika

Kása Tibor idei legjobbjával, 21,58 másodperccel ezüstérmet szerzett 200 méteren. Jól sikerült az Achilles-műtétből felgyógyult Kamarás Ákos visszatérése, 50,79 mp-cet teljesített 400-on - ezzel tizedik lett. A még mindig a junior Eb-részvételért harcoló Juhász Lilla szereplése felemásra sikeredett. A női 100 méteres gátfutók kétszer futottak. Elsőre betlizett, megelőzte mindhárom junior riválisa, 15,10-dal (1,5) hatodikként ért célba.

Másodikra azonban repült - úgy tűnt, simán lerendezi a 13,90-os A-szintet is, ám csak a hetedik gátig tartott a nagy lendület. Így is csak egyetlen századdal maradt el az A-szinttől, a 13,91-dal (1,7) második lett egy horvát futónő mögött. Mindenesetre ez az eredmény új egyéni, illetve felnőtt és junior megyei csúcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!