Sport

2011.11.03. 15:22

Futsal: kiesett az Admirál a Magyar Kupából

Kikapott az NB II-es Veszprém vendégeként, így búcsúzott a Magyar Kupától az Admirál-Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapata.

Tóth Gábor

1. FC Veszprém-Admirál-Haladás VSE 6-4 (2-2).  Veszprém, 100 néző, futsal Magyar Kupa, nyolcaddöntő, vezette: Rózsa, Makk.

HVSE: Matyi  HORVÁTH P., CZEGLÉDI, Németh P., Jáger. Csere: Nagy G., Bagó, Kádas, EGLE, Halmos, Marton, Kreicz. Edző: Pálmay Tamás.

Gólszerzők: Véber a 6., Weisz a 12., Bényi a 25., Vas a 28., Tar a 29., Pálfi a 37., ill. Horváth P. a 2. és a 38., Egle a 15., Czeglédi a 36. percben

Az NB II. Nyugati-csoportjának  éllovasa fogadta az Admirált a futsal Magyar Kupában a nyolc közé kerülésért. A vendégek kissé tartalékosan érkeztek, hiszen Németh Krisztián  és Kottán kihagyta a meccset. Továbbá Pálmay Tamás edző bőven adott lehetőséget azon játékosoknak, aki a bajnokikon eddig kevesebb időt töltöttek a pályán.

A motivált, agresszív hazaiak  már az első félidőben is megmutatták, hogy tovább akarnak jutni a sorozatban, de a második játékrész elején jött ki nekik igazán a lépés (29. perc: 5-2). A folytatásban rákapcsolt a Haladás is, de már csak kozmetikázni tudott az eredményen  így kiesett a Magyar Kupából.

Pálmay Tamás: A jó erőt képviselő hazaiak talán jobban akarták a győzelmet, megérdemelten nyertek. Ránk a folytatásban fontos bajnoki meccsek várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!