Sport

2012.01.31. 13:05

Sárvár FC: a gólzsák Sinka Gábor kihagyja a tavaszi szezont

Az őszi szezont a 9. helyen záró Sárvár FC futballcsapata rendezett körülmények között kezdhette meg a felkészülést a márciusban folytatódó NB III-as labdarúgó bajnokság tavaszi idényére. Azonban egyik alapemberére, Sinka Gáborra nem számíthat a gárda.

Laki Péter

A sárvári csapat igencsak gyengén kezdte az őszi idényt, a folytatásban azonban összeállt a társaság, jobbnál jobb eredmények következtek. Az őszi idény utolsó négy mérkőzésén megszerezhető 12 pontból 8-at be is gyűjtött a Németh József  által irányított vasi együttes.

A játékosmozgást illetően gondban lehet a klub, hiszen a távozó öt labdarúgó mellett, jelenleg nincsen még új igazolt futballistája Németh József csapatának. No, persze nem tétlenkednek a csapat háza táján, két focistával folytatnak jelenleg tárgyalást. Palkó Tibor a Teskánd csapatától, illetve Balhási Imre Uraiújfaluból érkezhet a sárvári klubhoz. A vezetőség az említett két labdarúgó mellett szeretné még bővíteni az érkező játékosok listáját.

Balassa Sándor és Sinka Gábor a tavaszi idényben már nem erősíti a csapatot. Előbbi tanulmányi és munkahelyi okokból, utóbbi sérülés miatt nem lép pályára a szezon második felében.

További három játékossal csökkent a sárváriak kerete. Tancsics Zsolt és Sümeghy Zoltán Ausztriában folytatják a labdarúgást, Fehér Martin pedig a Sárvárral egy csoportban szereplő Pápa II-höz igazolt.

A Sárvár FC eddig egy edzőmérkőzést játszott, a megyei első osztályban futballozó Rábapattyal találkoztak. A meccs a Sárvár győzelmével ért véget (1-0). A csapat a következő hetekben további felkészülési mérkőzéseket is tervez. 

A szezon elején Németh József csapatának célkitűzése a nyolcadik hely megszerzése volt,  jelenleg ennél egy hellyel állnak rosszabbul. A tréner ugyanakkor bízik az eredményesebb folytatásban.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!