Sport

2012.05.21. 14:04

Újra országos döntőben a Celldömölki Városi Általános Iskola kézilabdázói

Az első mérkőzésen a győri Arany János Általános Iskola csapatával vívott szoros csatát a celldömölki együttes, de végül 23:19-re sikerült felülkerekedniük az ellenfelükön.

Vas Népe

A második mérkőzést a pécsi Városközponti Általános Iskola ellen játszották a hazaiak, akik az első félidőben remek játékkal nagyon meglepték ellenfelüket és nyolc gólos előnyre tettek szert. A második játékrészben még egy góllal növelték a két csapat közti különbséget, így 29:19-re győzött a celldömölki alakulat.

Az Eötvös DSE az utolsó mérkőzésén 25:18-ra verte a várpalotai Nepomuki Katolikus Általános Iskola együttesét, ennek köszönhetően pontveszteség nélkül nyerték meg az országos elődöntőt.

Ezzel a teljesítményével az ország legjobb nyolc csapata közé küzdötte be magát a csapat, és méltó utódai a nagy elődöknek, ugyanis idén lesz 15 éve, hogy a Császár Gábor nevével fémjelzett együttes diákolimpiai bajnok lett.

A játékosok közt nincs kiemelkedő egyéniség, inkább igazi csapategység jellemzi az együttest.

Az országos döntőt 2012. június 17-19. között rendezik Hódmezővásárhelyen.

1. Celldömölk Városi Ált.Iskola -Eötvös DSE

2. Győr Arany János Ált.Iskola

3. Pécs Városközponti Ált.Iskola

4. Várpalota Nepomuki Kat.Ált.Iskola

A csapat köszöni az Apáczai Kiadó, Berki Balázs és Danka Imre támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!