Sport

2012.08.03. 21:13

Marsai újra a Viktóriában

Szombathely - A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata régi játékosával erősített, Marsai Nikoletta fél év szlovákiai légióskodás után tért vissza.

Vastag Nándor

A bal oldali védőként, illetve középpályásként bevethető Marsai Nikoletta – aki a szombathelyiek harmadik igazolása – a tavasszal tíz év után távozott a Viktóriától, és a szlovák élvonalbeli Érsekújvár labdarúgója lett. A bajnokságot a Slovan Bratislava magasan nyerte, míg a második helyet az Érsekújvár nagy küzdelemben szerezte meg. Az együttesben a szombathelyi játékos alapembernek számított, minden meccsen kezdő volt.

– Megváltoztak a feltételek a csapatnál, kiszállt néhány szponzor, és az így kialakult helyzet már nem tetszett anynyira – mondta Marsai Nikoletta. – Jól éreztem magam kint, de úgy gondoltam, inkább hazajövök, és megcsinálok egy iskolát is. Korábban a szombathelyi egyetemre jártam (NYME-SEK), de még gondolkodom, hogy ott folytatom- e a tanulmányokat. Itthon nem volt kérdés, hova igazolok; csak a Viktória jöhetett szóba. A felkészülést Szlovákiában már elkezdtük, ezért nincs lemaradásom, edzetten csatlakoztam a csapathoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!