Sport

2012.08.20. 17:31

NB III. Bakony-csoport - Nyert a Répcelak és a Körmend, a Sárvár vereséget szenvedett

Vas megyei körkép - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának nyitó fordulójában a hazai pályán kezdő Répcelak és a több mint 200 km-re, Dorogra utazó Körmend győzött, a Sárvár alulmaradt Andráshidán.

Horváth Erika

Répcelaki SE- Újbuda TC 2-1 (2-1)

Répcelak, 500 néző, vezette: Vizi.

Répcelak: HORVÁTH G. – Baranyai, Koncz, Balassa, Pados – NYÍRŐ, Balikó, Tamási (Varga T.), CSORDÁS, IVANCSICS (Dulicz) - SZÁNTÓ (Molnár M.) Játékos-edző: Balassa Péter.

Támadó felfogásban, jól kezdtek a répcelakiak, már a 3. percben vezetést szereztek, majd 27-ben növelték előnyüket. Ugyan rögvest ezután egy elkerülhető góllal szépítettek a vendégek, de a folytatásban sikerült tartani az eredményt. – Gólszerzők: Szántó (3.), Ivancsics (28.), illetve Németh (29.). – Kiálltva: Németh (76.).

Balassa Péter: - A 2-1 a legveszélyesebb eredmény, ráadásul korán kialakult. Szerencsére rutinosan meg tudtuk őrizni az előnyünket a nagyon kellemetlen stílusú, jó ellenfél ellen.

Dorogi TC-Körmendi FC 2-3 (0-1)

Dorog, 500 néző, vezette: Závotka.

Körmend: HAJGATÓ – JAKAB, BALIKÓ, VARGA, Takács Márton – Takács Máté (Vass R.), NÉMETH, MAKAI, Sipos – Niksz (Csenterics), Takács Á. II. (Takács Á. I.). Edző: ifj. Molnár Károly.

Szép számú szurkolósereg előtt érdekes, változatos, közönségszórakoztató mérkőzésen egy góllal jobb volt a vendégcsapat. – Gólszerzők: Máté (51.), Faragó (65.), illetve Takács Á. II. (42., 81.), Niksz (72.)

Ifj. Molnár Károly: - Utazásban Marco Polo nyomdokaiba lépve eredményesen sikerült felfedeznünk a Bakony-csoport számára Dorogot.

Tarr Sprint Andráshida SC-Sárvár FC 2-0 (1-0)

Andráshida, 150 néző, vezette: Ábrahám.

A galériáért kattintson a képre!

 

Sárvár: Szakos – Fülöp, SIPOS, Horváth, Toldi – Nagy (Vass), Csákvári – Máthé, Kocsis, Szalai – Fehér (Tóbiás). Edző: Németh József.

A hazaiak nagy lendülettel, agresszív futballal kezdtek, helyzeteik is adódtak, de az első félidőben csak egyet sikerült értékesíteniük. A sárváriaknak a második játékrészben volt egy negyedórás jó játéka, de helyzetekig nem sikerült eljutniuk. A játék összképe alapján a támadó futballt játszó Andráshida megérdemelten nyert. – Gólszerző: Vittman (35., 72.)

Németh József: - Bízom a játékosaimban, a jobb folytatásban.

További eredmények: Csorna-Új Lombard 1-0, Hévíz-Komárom 1-0, Mór-NTE 1866 1-0, Balatonfüred-Mosonmagyaróvár 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!