Sport

2012.09.19. 16:56

A vépi hölgyek nyertéka mozgásfesztivált

Budapest - Vép lányait és asszonyait tömörítő Vas megyei csapat nyerte meg a megyék közötti pontversenyt az idei női mozgásfesztiválon.

Horváth Erika

A Magyar Szabadisősport Szövetség 14. alkalommal rendezte meg az ország egyik legszínvonalasabb szabadidősportos megmozdulását, a női mozgásfesztivált. Az idei programban több londoni olimpikon - többek között a vívó Szilágyi Áron, a kajakos Kammerer Zoltán, az öttusázó Marosi Ádám - is részt vett. A fesztiválon már hatodik alkalommal a vépi lányok és asszonyok képviselték Vas megyét.

Lehetőség volt sok-sok sportág kipróbálására, sporteszközök és mozgásprogramok megismerésére, szépséggel és egészséggel kapcsolatos információk megszerzésére, de több kategóriában össze is mérhették tudásukat a résztvevők. Valamennyiben remek egyéni eredményeket értek el a vépiek: a 13-25 éveseknél Segyevy Nóra első, a 26-44-éveknél Balikóné Németh Katalin  második, Segyevy Nikolett harmadik, a 45 éven felüliek között Török Lászlóné első helyezést szerzett. A megyék közötti pontversenyt a Vas megyei csapat nyerte, először megelőzve a többszörös győztes Békés megyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!