Sport

2012.09.26. 17:38

Gadó csak hatodik

Szombathely - A vártnál gyengébben szerepelt az országos tartó bajnokságon a szombathelyi erős ember, Gadó András.

Tóth Gábor

A Magyar Erősember Szövetség a Joskar Ola Napok keretén belül rendezte meg az idei tartó ob-t. Hét erős ember nevezett, köztük a szombathelyi színeket a Galaxy-Rostfa1-Openhouse versenyzője, Gadó András képviselte. A résztvevőknek különböző formájú és súlyú tárgyakat (autó, söröshordó, koffer) kellett időre kitartaniuk. Gadó András a legjobban söröshordótartásban teljesített: a két 15 kilós hordót több mint egy percig tartotta, amivel másodikként zárt. Összességében a hatodik helyen fejezte be az ob-t.

- Különböző problémák miatt sokat nem tudtam készülni a versenyre, ráadásul úgy estem be az ob-ra, tehát nem meglepő a számomra is csalódást keltő eredmény - fogalmazott higgadtan Gadó András. - Ettől függetlenül az ob egy jó erőfelmérő volt, kiderült, hogy még sok munka vár rám a novemberi profi erőemelő világbajnokság előtt amit Amerikában, Las Vegasban rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!