Sport

2012.09.28. 18:08

Magyar torna GP - A tornászoké az Arena Savaria

Szombathely - Szombaton és vasárnap az Arena Savariában negyedszer rendezik meg a Magyar Grand Prix nemzetközi tornaversenyt - ez alkalommal a Thales Kupáért.

Horváth Erika

Pénteken folyamatosan érkeztek Szombathelyre az idei Magyar GP résztvevői. Nyolc nemzet férfi és női tornászai várják a szombati, 15 órai rajtot - s 17.30 után már az egyéni összetett verseny eredményét is kihirdetik. Remélhetőleg minél több hazai versenyzővel - a férfiaknál kilenc, a nőknél nyolc magyar tornász nevezett.

Szurkolhatunk szombathelyi tornászoknak is, hisz Csillag Tünde, Jelencsics Dorina és Tóth Boglárka is a szerekhez lép. Vasárnap a hat férfi és a négy női szer döntőit rendezik meg - szintén 15 órától 17.30-ig. Mint már jeleztük, a rendezvényen - ugyan nem tornászik, de - jelen lesz a lólengés olimpiai bajnoka, Berki Krisztián  és a Londonban ezen a szeren szintén döntős Hidvégi Vid.

Napi jegyeket a helyszínen lehet váltani (felnőtt 600, diák, nyugdíjas 300 forint).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!