Sport

2013.01.16. 17:05

Ki lehet Barczi Dávid alternatívája?

Bár hivatalos információ nem látott napvilágot, a csakfoci.hu és a Nemzeti Sport egybehangzó értesülése szerint Barczi Dávid az elkövetkező fél évet kölcsönben a belga másodosztályú Sint-Truidennél tölti. Amennyiben így van, Artner Tamás újabb jelöltet kereshet a jobb oldali támadó posztjára.

Pum András

Az Újpest FC hivatalos honlapja ugyan nem említi, hogy alakult a belgiumi próbajátékon szereplő Barczi Dávid és Egerszegi Tamás sorsa, a csakfoci.hu és a szerdai Nemzeti Sport úgy tudja: mindketten megfeleltek a másodosztályú Sint-Truiden tesztjén. A két futballista tehát jelen állás szerint a tavaszt kölcsönben Belgiumban tölti - ergo a Haladás által kinézett Barczi nem öltözik zöld-fehérbe.

Artner Tamásnak több jelöltje is van a jobb oldali támadó pozíciójába. Fotó: Unger Tamás

- Konkrétan nem tudom jelenleg mi a helyzet Barczival, de ha valóban megfelelt a belgiumi próbajátékon, akkor tovább keressük a megfelelő játékost a jobb oldali támadó posztjára - mondta Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője a www.haladas.hu oldalon. - Korábban szóba került a 22 éves fehérvári Haraszti Zsolt kölcsönvétele, ő jelenleg a Videoton spanyolországi edzőtáborában készül. Meg kell várnunk, vele kapcsolatban hogy dönt a Vidi leendő, új edzője - számít-e rá, vagy sem. Ettől függetlenül nézelődünk a játékospiacon, konkrét kiszemeltem is van - ám a neve nem publikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!