Sport

2013.02.05. 15:13

Asztalitenisz diákolimpia Vas megyei döntő

Szombathely - Az előző évekhez képest valamivel többen, 36-an neveztek az asztalitenisz diákolimpia Vas megyei döntőjére.

Horváth Erika

Az asztalitenisz diákolimpián egy mezőnyben versenyeznek az IIV. korcsoportosok (általános iskolások). A vasi döntőre 26 fiú és 12 lány nevezett, sajnos Vas megye sok területéről ezúttal sem érkeztek versenyzők.

A minél több játéklehetőség kedvéért három- és négyfős csoportokban kezdődött a küzdelem, aztán a legjobbak kieséses rendszerben folytatták. A gyerekek kitűnő hangulatban, színvonalas mérkőzéseket játszottak. A lányoknál is a fiúknál is - az egyébként kiemelkedően teljesítő - első két helyezett jutott a március 4-5-én,  Budapesten rendezendő országos döntőbe.

Végeredmény. Lányok: 1.  Zolnai Fanni (Szent  Benedek, Celldömölk), 2.  Simonka Laura (Suli Harmónia, Egervölgy), 3. Sebestyén Fanni (Szent  Benedek) és  Szemes Alexandra (Egervölgy). Fiúk: 1. Czupor Attila (Szent Benedek), 2. Balázs András (Egervölgy),  3. Papp András (Egervölgy) és  Sebesi Patrik (Gárdonyi, Sárvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!